Detox je haar en hoofdhuid.

Rene Furterer Complexe 5 50 ml

Detox je haar en hoofdhuid.

Om je haar en hoofdhuid goed te verzorgen is af en toe een Detox heel erg fijn.

Net zoals je je lichaam af en toe lekker scrubt is het voor je haar en hoofdhuid ook een weldaad om het te ontdoen van product build-up en factoren van buitenaf zoals de lucht vervuiling.

Met Complexe 5 van Rene Furterer  maak je je hoofdhuid en poriën schoon waardoor je haarwortel een booste krijgt en andere producten beter worden opgenomen.Stimuleert de hoofdhuid: bevordert de microcirculatie, tonifieert en balanceert de hoofdhuid, bevordert de penetratie van actieve bestanddelen.
Prikkelt de zintuigen: tijdens een stimulerende massage zorgt dit versterkende concentraat voor een moment van intens welzijn, versterkt door de ontspannende  kracht van de essentiële oliën.

Daarna gebruik je de Detox Scrub van René Furterer op basis van zeezout hiermee maak je zachte ronddraaiende bewegingen waarmee je de onreinheden op je hoofdhuid er zachtjes af scrubt.

Daarna kun je elke shampoo gebruiken die je wens , tenzij je ook je haar een detox wilt geven dan kun je de heerlijke shampoo Maxi wash van Kevin Murphy gebruiken. Het is wel raadzaam om daarna je haar te voeden met het Karite masker van René Furterer of het masker van Kevin Murphy bijvoorbeeld de Young Again of het Angel Masque als je wat fijner haar hebt.

Je voelt meteen dat je haar en hoofdhuid heerlijk schoon en ontspannen aanvoelt .

Met deze mooie producten maak je je eigen Spa in je eigen omgeving.

Genieten maar……

Gevoelige hoofdhuid

Geef een reactie

×