Het nieuwe jaar is begonnen.

Hallo Allemaal , welkom op mijn site.

Hier vind je hele mooie producten voor je haar die allen vrij zijn van SLS, siliconen ,parabenen en alle andere benamingen en stoffen die we liever niet willen in goede haar producten.

Ben je op zoek naar de juiste producten voor krullend haar lijk dan eens bij Lanza Healing Curls een uit gebreide lijn voor je krullen waar je direct resultaat mee boekt mooie stevige krullen zonder pluis, ook Ecru New York heeft voor je krullen een prachtige lijn.

Ben je op zoek naar producten om je fijne futloze haar weer nieuwe leven in te blazen dan is de Tonucia lijn van Rene Furterer een uniek product.

Heb je beschadigd haar K18 is de manier om je haar in korte tijd te herstellen dit product werkt echt heel goed bij zowel chemisch als mechanisch beschadigd haar.

Ook voor hoofdhuid problemen zoals jeuk , schilfers , psoriasis , haaruitval kan ik advies geven maar je bent ook van harte welkom in de salon waar ik over een camera beschik waarmee ik je hoofdhuid goed in beeld kan krijgen en advies geven hoe het probleem te behandelen.

Zo kan ik nog wel even doorgaan dus als je door de bomen het bos niet meer ziet ben je welkom om mij te bellen/appen of mailen.

Daar ik wel alle dagen in de salon sta is het niet altijd mogelijk om je direct te adviseren maar daar kunne we een afspraak voor maken dat ik je terug bel.

Geef een reactie

×