BOND-BUILDING 2.0

INTRODUCTIE, EPRES™

Epres is een gamechanger in haarverzorging, gemaakt om echt het verschil te maken. Het is niet zomaar een product; het is een wetenschappelijk onderbouwde toverformule die de manier waarop we naar haarverzorging kijken, op zijn kop zet. Met Epres pak je elk haartype aan en geef je het precies wat het nodig heeft, ondersteund door de knappe koppen van de wetenschap. Het is ontworpen om samen te werken met de experts in de salon, zodat je thuis of in de kappersstoel het allerbeste uit je haar kunt halen.

Het pareltje in de collectie? De unieke bond-repair behandeling. Bedacht door Dr. Eric Pressly, een echte Einstein in haarherstel, die al meer dan 100 patenten op zijn naam heeft staan. Maar dit, dit is zijn meesterwerk: een behandeling die de structuur van je haar herstelt, super efficiënt en zonder gedoe. Het neemt alles aan: van schade door verven en stijlen tot de dagelijkse slijtage, en dat alles met een simpele, zachte aanpak.

GELOOFWAARDIGE WETENSCHAP. ONGELOOFLIJKE RESULTATEN.™

Onze gepatenteerde moleculaire technologie repareert de zwavelbruggen die het interne structuur van gezond haar vormen. Het opnieuw opbouwen van deze bruggen met epres technologie tijdens je professionele diensten leidt tot zachter en sterker haar met minder haarbreuk en pluis. Daarbovenop heeft epres geen invloed op de ontwikkeltijd of gewilde kleur – en dit allemaal in één simpele, zuurvrije stap.

Waarin epres Professional Bond Repair verschilt van andere bond builders op zuurbasis, is dat dit product geen invloed heeft op de pH van de chemische behandeling—wat resulteert in minder schade en betere herstelling van de bonden zonder ongewilde bijwerkingen.

Onze formule vertraagt de chemie van professionele behandelingen niet.

Onze zuur- and thiol-vrije technologie laat het haar niet ontzwellen, wat kleuren en bleken kan remmen.

In tegenstelling tot producten die vaste moleculen gebruiken, zorgt onze Biodiffusion™-technologie met vloeibare moleculen voor continu herstel in elke haarlok, zelfs nadat het haar droog is.

Voor wie is epres?

epres Professional Bond Repair is geformuleerd voor iedereen met beschadigd haar. Of je nou kleurt, bleekt of stijlt of vaak een blowout of perm krijgt, onze technologie repareert gebroken bonden om de sterke en zachtheid van het haar te verbeteren, haarbreuk en pluis te minimaliseren en het haar terug naar de meest gezonde staat te brengen.

Voor professionals helpt de innovatie van epres je om elke dag je allerbeste werk te leveren.

Voor cliënten hebben we een nieuwe reden gecreëerd om terug naar de salon te gaan.

En voor consumenten bieden we ook een spray-on behandeling voor thuis aan zodat iedereen kan genieten van de voordelen van sterker, gezonder haar – én de resultaten kan verlengen!