SAMEN HERSTELLEN WE DE BOSSEN

 

Zonder bos geen leven, zo eenvoudig is het. En toch worden wereldwijd steeds meer bomen gekapt en verdwijnen bossen in een razend tempo. Samen kunnen we het tij keren. Trees for All plant en herstelt wereldwijd bossen om de aarde groen en gezond te houden. KIS Green helpt mee!

Een deel van de opbrengst van KIS Green gaat naar Trees for All. Hiervoor planten zij bomen – honderden per jaar, elk jaar weer. Want ook hierin is KIS Green duurzaam: geen tijdelijke introductieaanbieding, maar een blijvende actie. Dus hoe meer KIS Green uw klanten gebruiken, hoe meer bossen we herstellen en beschermen. Herstel en bescherm onze bossen samen met KIS Green en Trees for All!

Producten van Kis green

Goed voor onze aarde 

Alleen als we goed voor onze aarde zorgen, kunnen we leven in een omgeving die goed is voor ons. Daarom zijn de producten van KIS Green ontwikkeld en geproduceerd met respect voor het milieu.

.

Goed voor ons haar

De natuur biedt ons een rijkdom aan grondstoffen. Waardevolle ingrediënten, die zowel mild als krachtig zijn. Het resultaat: een 100% vegan serie, die elk type haar gericht reinigt en verzorgt.

Zo mild als de natuur

De KIS Green shampoos zijn parabeen- en sulfaatvrij. Ze wassen milder dan traditionele sulfaathoudende shampoos en krachtiger dan sulfaatvrije shampoos.