[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

VERZENDEN & RETOURNEREN

• We hebben 1 dag nodig om uw pakket te verzenden, daarom kunt u op de website een bezorg datum aanvinken, op die aangevinkte dag word het pakket dan bezorgt.

Let op! Op dit moment is het extreem druk bij de post. Dit heeft als gevolg dat het kan zijn dat uw pakket later aankomt dan verwacht. Dit probleem ligt helaas buiten onze macht.

• Gratis verzending door Post NL vanaf € 50,- binnen Nederland, onder de 50,00 euro vragen we €4,50 als tegemoetkoming in de kosten .
• Altijd Track & Trace.

Bestellingen België en Waddeneilanden onder de 75,00 euro  rekenen wij 13,00 euro verzendkosten.

Verzending

Indien een product niet voorradig is op het moment van je bestelling, dan krijgt u van ons een mail met de verwachte levertijd voor dit product .

Je pakketje wordt verzonden zodra alle door jou bestelde producten voorradig zijn. Je ontvangt op dat moment een email met de track & trace code van het pakketje.
Volg je pakket op: myparcel

Bezorger gemist?

Ben je niet thuis als je pakket wordt bezorgd? Dan probeert post NL het de volgende werkdag nog een keer . Lukt ook dit niet? Dan gaat het pakket retour naar ons magazijn laat de bezorger een bericht voor je achter. .
Indien het bij de 2e afleverpoging nog niet gelukt is om het pakket af te leveren, dan wordt het naar ons magazijn retour gestuurd.

We kunnen je pakket ook bij een Post NL punt laten afleveren, daar kan je het binnen 2 weken zelf ophalen.

Ook kunnen we een avond levering doen zodat je thuis bent deze is tussen 18.00 en 21.30 uur, hier zitten wel kosten aan verbonden €1,80 per avondbezorging.

Ook dit kun je aangeven bij je bestelling.

Retourneren

Je kunt het product binnen 14 dagen na de ontvangst van het product retourneren.

Daarom kunnen alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.

Het product dient in de originele verpakking en met een track & trace code te worden verzonden die per email aan ons doorgeeft, zodat wij de verzending ervan kunnen volgen. Indien het pakketje niet bij ons arriveert, kunnen wij de retour procedure niet voortzetten.
Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen naar een door jou op te geven rekeningnummer overschrijven.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, geopend of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor een geretourneerd product te weigeren.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact op via info@prachtighaar.com of bel met ons 033-3030478.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]