RENE FURTERER PRODUCTEN

Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten; essentiële oliën en plantenextracten. De verschillende verzorgingslijnen dragen exotische namen als Lumicia en Okara. Voor elk haartype is er een passende verzorgingslijn. Zo is er bijvoorbeeld Volumea voor fijn haar met johannesbroodboomextract. Voor zeer droog en beschadigd haar is er Karité met shea butter extracten. Voor prachtige krullen is er Sublime met acanthus plantenextracten.

RENE FURTURER NATURAL HAIRCARE

Plantenextracten en essentiële oliën zijn de basis van alle natuurlijke haarverzorging producten van Rene Furterer. Deze fransman ontdekte al in 1957 dat gezond haar alleen groeit vanuit een gezonde hoofdhuid. De essentiële oliën worden gewonnen uit kruiden als karwij, planten als klaver en vruchten als avocado’s. Maar ook uit munt, sinaasappel, lavendel en shea worden veel oliën geëxtraheerd.

RENE FURTERER VEGETAL STYLING

René Futerer ontwikkelde mooie styling producten voor alle haarstijlen. Van flexibele styling tot de meest volumineuze kapsels. Alles op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder alcohol voor gezond haar. Speciaal aan de René Furterer styling producten zijn het gebruik van Cakile een plant die ook wel zeeraket wordt genoemd. Cakile en vitamine B5 zorgen hydratatie, bescherming en voor een natuurlijke glans. Er zijn sprays, gels, mousses en pasta’s van René Furterer Vegetal styling.

WIST U DAT?

René Furterer de grondlegger was van de eerste haarspa in Parijs in 1957?
René Furterer complex 5 een super massage olie is voor de hoofdhuid?
René Furterer onderdeel is van Pierre Fabre labatories, phyto-cosmetologie, specialist op het gebied van natuurlijke plantenextracten in schoonheidsproducten?