Bij Kapsalon Prachtig Haar kunt u uw haar laten verzorgen in een rustige landelijke en sfeervolle omgeving. Met persoonlijke aandacht, hoogstaande natuurlijke producten voor uw hoofdhuid en haar. Wij adviseren u graag op het gebied van kleur, model en verzorging.

Over ons

Mijn naam is Ellen snoek, geboren in Amersfoort en daar 30 jaar samen met mijn ouders een kapsalon gehad wat al 90 jaar in de familie is. Nu wonen we alweer 12 jaar op een prachtige boerderij in Putten. Tussen de landerijen bevind zich ook mijn Kapsalon ‘Prachtig Haar’

Nadat ik in 1985 mijn kappersopleiding had afgerond, ben ik me gaan oriënteren op gebied van kleur en begon ik een bijbaantje in de avonden bij Farouk Systems en Indola om trainingen en shows te geven. Dit was een hele leuke aanvulling op het salon werk en ook heel leerzaam. Je moet snel zijn, goed kunnen inschatten en in de salon trainingen die ik gaf krijg je de meest moeilijke gevallen waar ik me uit moest zien te redden, wat een hele leuke uitdaging was.

Toen mijn kinderen geboren waren ben ik daarmee gestopt en fulltime de salon in gegaan. Ook hier zocht ik weer naar een uitdaging en omdat onze kapsalon destijds veel ouderen trok kwamen er ook veel hoofdhuidproblemen bij kijken, daar ontstond mijn interesse.

Nadat de kapsalon naar Putten was verhuist,  ben ik een opleiding Dermatologie voor de hoofdhuid gaan volgen. Dit was de meest interessante en meteen ook de pittigste studie die ik gevolgd heb, maar wat een rijkdom om dit nu te beheersen en mensen te kunnen helpen. Inmiddels ben ik al 5 jaar in bezit van het Certificaat Dermatologie van de hoofdhuid.

Doordat ik natuurlijk ook gewoon knip kleur en stijl naast het behandelen van hoofdhuid en haar problemen blijft mijn vak heel afwisselend en boeiend. Altijd fijn om mensen weer mooi en ontspannen naar huis te laten gaan.

Prachtig Haar

Gervenseweg 23 

3882LV Putten

0614373054

In mijn kapsalon kun je terecht voor alle behandelingen die in een kapsalon thuishoren, maar daarnaast ben ik ook gespecialiseerd en opgeleid in hoofdhuidproblemen. Ik werk voornamelijk één op één. Ik heb dan ook alle tijd en aandacht om samen met jou tot het kapsel, de kleur en/of de behandeling te komen die het best bij je past. Natuurlijk schenk ik graag een lekkere kop koffie of thee en liggen er verschillende tijdschriften om optimaal te kunnen genieten van de rustige omgeving en de behandeling.

Ik houd van de natuur dus de producten waar ik mee werk zijn op natuurlijke basis, milieu vriendelijk en een weldaad voor het haar .
Rene Furterer is een plantaardig product die het probleem vanaf de wortel aan pakt met behulp van etherische oliën kunnen we dieper de huid in om het probleem aan te pakken denk aan roos, vet haar, droge hoofdhuid, haar uitval of jeuk.

Mediceuticals gebruiken we bij ernstige hoofdhuid problemen zoals psoriasis, eczeem of dunner wordend haar en haaruitval. We hebben met deze producten al zeer goede resultaten kunnen behalen. Ook de exclusieve salon behandeling Daimond Filler van Artego is een groot succes. Deze behandeling maakt je haar voller en geeft onwaarschijnlijk veel glans!

Lanza hebben we voor de Chemie, verzorging en de styling. Voor iedereen zit er wel een wax of mousse tussen precies afgestemd voor het juiste type haar.

We kleuren met Lanza omdat dit een super milde verf is en tijdens het kleurproces een verzorgend effect heeft. Alle producten van L’ANZA herstellen, verzegelen & beschermen het haar. Ze houden kleurpigmenten vast en voorkomen dat de kleur verbleekt. De producten van L’ANZA Healing ColorCare geven extra kleurbescherming dankzij het Flower Shield Complex. De haarkleur blijft tot 107% langer behouden.

Maandag: 11.00 – 21.00 uur

Dinsdag: 9.30 – 18.00 uur

Woensdag: 9.30 – 18.00 uur

Donderdag: 9.30 – 12.00  uur

vrijdag: 9.30 uur – 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 uur – 12.00 uur

Zondag: Gesloten