Welkom op de pagina van Juchheim.

Ik ben consulent van het merk Juchheim voor effect cosmetica.

Doordat ik zelf met de producten werk en al vele prachtige resultaten heb gezien en geboekt wil ik jullie dit niet onthouden. door op onderstaan de link te klikken kom je direct in de website van Juchheim onder mijn account van Prachtighaar door hier te bestellen betaal je ook direct aan Juchheim en ik krijg hier een percentage van . Het is dus helemaal een veilige omgeving.

https://prachtighaar.juchheim-methode.de

Houd rekening met 5 dagen bezorgtijd.

Bestsellers zijn :

https://prachtighaar.juchheim-methode.de/de/product/byebyecellulite-200-ml

https://prachtighaar.juchheim-methode.de/de/product/liposculp-200-ml

https://prachtighaar.juchheim-methode.de/de/product/liposomaleshyaluron-30ml

https://prachtighaar.juchheim-methode.de/de/product/tonic-water-gesichtswasser ( deze lotion gebruiken voor elke crème daarna voor zowel gezicht als lichaam)

 

De actieve ingrediënten van onze effectcosmetica zijn plantaardig, natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

Het werkt niet helemaal zonder co-formulanten, omdat sommige van de gebruikte grondstoffen deze bevatten. We proberen het echter zoveel mogelijk te vermijden. Alle gebruikte grondstoffen zijn onschadelijk en zonder enige belasting voor het lichaam.

Het meest effectieve middel is de natuur. Daarom zijn de actieve ingrediënten van onze effectcosmetica gebaseerd op plantenextracten, natuurlijke aminozuren en natuurlijke stoffen.

Cosmetica op basis van natuurlijke actieve ingrediënten en de nieuwste high-tech wetenschap met een beter, direct zichtbaar en tegelijkertijd blijvend effect.

dr. med. Jürgen Juchheim is al meer dan 35 jaar huisarts in het centrum van München. Zijn expertisegebieden zijn esthetische geneeskunde, regeneratieve geneeskunde en immunologie.

Zijn gedachte: uiterlijke schoonheid gaat hand in hand met innerlijk welzijn en balans. Omgekeerd draagt ​​het verbeteren van het uiterlijk aanzienlijk bij aan het stabiliseren van de innerlijke balans.

De aangeboden producten variëren niet alleen van voedingssupplementen tot “Xtreme 4 Minutes Lift”-verzorging.

Met de aangeboden effectcosmetica moeten alle mensen de mogelijkheid krijgen om hun eigen uiterlijk op een eenvoudige, tijdbesparende en goedkope manier zichtbaar te verbeteren en om het welzijn, het charisma en de aantrekkelijkheid te vergroten.

TOEKOMSTGERICHT

TRADITIONEEL

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

dr. Juchheim garandeert de hoogste kwaliteit en de beste effectiviteit met zijn producten.

Deze overtuiging ligt in het onderzoek en het productassortiment van Dr. Juchheim-methode. Elk product is gebaseerd op de combinatie van huidige technologieën met traditionele geneeskunst uit verre landen op basis van actieve kruideningrediënten.

De producten van onze effectcosmetica zijn door bekende instituten op huidvriendelijkheid getest en hebben het certificaat “zeer goed verdragen” gekregen.

De effectiviteit van de effectcosmetica is bewezen in studies en door duizenden gebruikers en gedocumenteerd door voor / na foto’s.