Haarwortel en hoofdhuid onderzoek

Bij Prachtig haar beschikken we over een cappiloscoop/trychoscoop waarmee we haarwortel & hoofdhuid onderzoek kunnen doen.
Voor het behandelingsplan werken we met Rene Furterer en of Mediceuticals producten .

Voor iedereen die last heeft van  haaruitval , jeuk , schilfers , dun-fijn futloos, vet haar is dit onderzoek heel verhelderend .

Je kunt zelf op meekijken naar je hoofdhuid.

Ook als je geen hoofdhuid problemen hebt of denkt te hebben maar wil je haar echt niet zitten is het slap of juist heel snel vet dan kan ik je door middel van die camera laten zien dat je bijvoorbeeld veel build up hebt van siliconen en is dat de reden dat je haar niet wilt zitten of waarom je haar juist heel pluizig is terwijl je onder die laag siliconen eigenlijk prachtig krullend haar hebt .

Echt er word je veel duidelijk als je je haar en hoofdhuid onder een microscoop legt .

Daarna kan ik je adviseren hoe je die laag er af krijgt en met welke producten het haar weer handelbaar , schoon en goed in model blijft .

Uiteraard zonder Siliconen – Parabenen-SLS ( sulfaten ) of uitdrogende alcohol.

Op deze manier kunnen we een persoonlijk behandelingsplan maken en ook daadwerkelijk volgen-zien wat de producten voor het haar en hoofdhuid doen door  na ongeveer 4 weken nog eens met de camera te kijken ( zonder kosten ).

Haar onderzoek voor slechts € 35,00

Afbeeldingsresultaat voor hoofdhuid onderzoek