ECRU New York 

ECRU New is een prestigieuze hair en beauty collectie ontwikkeld door professionele stylisten en visagisten. Verankerd in een rijke geschiedenis van hair en beauty van meer dan 45 jaar, is ieder ECRU New York product ontwikkeld om te verzorgen en presteren.

ECRU New York producten zijn

Curl Perfect Collectie

De Curl Perfect Collectie van ECRU New York bestaat uit verschillende verzorgings- en stylingproducten met een zorgvuldig samengestelde formule van oliën en plantenextracten. Zo zit er in de producten Avocado olie, Kalahari meloenzaad olie, Mango boter en Suikerriet extract verwerkt. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt en maken je krullen glanzend en pluisvrij.  

Om je haar intensief te verzorgen is een combinatie van de shampoo en conditioner aan te raden. De Hydrating Shampoo reinigt het haar zacht en laat je krullen glanzen. De Anti-Frizz Conditioner ontwart het haar en hydrateert intensief. Om je haar in model te brengen kun je de Styling Potion gebruiken; deze vormt en beheerst je krullen. Tenslotte is er nog de Rejuvenating Moisture Mist; een verzorgende curl-activator.

Shop de Curl Perfect collectie

Signature Collection

De ECRU New York Signature Collection is ontwikkeld voor alle haartypen en combineert hoogwaardige huidverzorgingsingrediënten met de prestaties van professionele haarverzorging om gezond, mooi haar te verkrijgen en te behouden. Het resultaat? Producten die intensief verzorgen en stylen. 

Skin care for your hair

Wat er in de fles gaat, gaat op jou. Dat is een feit. ECRU New York is zich bewust van deze delicate verantwoordelijkheid. We gebruiken ingrediënten die zo zacht en voedzaam zijn dat ze vaak in de beste huidverzorgingsproducten te vinden zijn. Buitengewone ingrediënten zoals gehydrolyseerde zijdeproteïnen, zonnebloemolie, keratine, kamille en algenextract. 

Shop de Signature collectie