MOOI HAAR GROEIT OP EEN GEZONDE HOOFDHUID

Mijn naam is Ellen snoek , getrouwd met Henri Snoek en 2 schatten van kinderen.
Geboren in Amersfoort en daar 30 jaar samen met mijn ouders een kapsalon gehad wat al 90 jaar in de familie is . Nu wonen we alweer 5 jaar in Putten. Ik ben hier kapsalon Prachtighaar begonnen . Dit is niet alleen een kapsalon om je haar te laten knippen kleuren en stylen maar ook juist voor mensen met problemen met hun hoofdhuid en haar hierbij moet je denken aan schilfers – vet haar – haar uitval – jeuk – slap futloos haar .Om deze problemen op te lossen en te behandelen werk ik al 30 jaar met het merk Rene Furterer helemaal plantaardig en ontwikkeld in de farmaceutische industrie met zeer goed resultaat en met Mediceuticals een lijn die net iets verder gaar dan Rene Furterer en met name erg goed werkt bij eczeem , psoriasis en haaruitval. Met het uitzicht op de paarden en het getok van de kipjes ben ik hier in mijn element , klanten kunnen hier genieten van de rust en van mijn persoonlijke aandacht en een luisterend oor.

Ik houd van de natuur dus de producten waar ik mee werk zijn op natuurlijke basis , milieu vriendelijk en een weldaad voor het haar .
Rene Furterer is een plantaardig product die het probleem vanaf de wortel aan pakt met behulp van etherische oliën kunnen we dieper de huid in om het probleem aan te pakken denk aan roos , vet haar , droge hoofdhuid , haar uitval , jeuk .

Mediceuticals gebruiken we bij ernstige hoofdhuid problemen zoals psoriasis-eczeem-dunner wordend haar en haaruitval met zeer goede resultaten. Ook de exclusieve salon behandeling Daimond Filler van Artego , deze behandeling maakt je haar voller en geeft onwaarschijnlijk veel glans wat 6 weken blijft , je haar knapt er fantastisch van op.

Lanza hebben we voor de Chemie , verzorging en de styling voor iedereen zit er wel een wax of mousse tussen precies af gestemd voor het juiste type haar en de wens van de klant .

We kleuren met Lanza omdat dit een super milde verf is en tijdens het kleurproces word je haar verzorgd door het Flower Shield Complex.

Alle producten van L’ANZA herstellen, verzegelen & beschermen het haar. Ze houden kleurpigmenten vast en voorkomen dat de kleur verbleekt. De producten van L’ANZA Healing ColorCare geven extra kleurbescherming dankzij het Flower Shield Complex. De haarkleur blijft tot 107% langer behouden.

Het Flower Shield Complex is een specifieke combinatie van bloemextracten, die erop gericht is om het haar te beschermen en verbleken te voorkomen. De formules van L’ANZA Healing Color Care bevatten dezelfde krachtige anti-bleek beschermers als die bloemen gebruiken voor de bescherming van hun eigen kleuren.

Krachtige plantenextracten zijn onttrokken aan zeven, kleurspeci eke bloemen: echinacea (rode zonnehoed), korenbloem, groene orchidee, roos, calendula, hibiscus en witte gardenia. Deze bloemen zijn geselecteerd, omdat ze speciale ingrediënten bevatten die kleuren beschermen in speci eke UV-golflengtes.

Deze zeven extracten zorgen voor een bescherming van het complete kleurenspectrum en voorkomen het ver- bleken van elke nuance in het haarkleurenpalet. Het resultaat: de haarkleur blijft langer mooi en stralend, zelfs de meest felrode tinten. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat het Flower Shield Complex, samen met de L’ANZA sulfaatvrije shampoo en herstellende eigenschappen, de levensduur van de haarkleur verlengt tot 107%.

De plantenextracten kunnen worden verdeeld in 4 categorieën:   Versterkte concentratie Moerasbloemzaad Complex

  Flavonoïden van de korenbloem en Echinacea beschermen haarkleuren in de blauw/violette richting.
  Chlorofyl van groene orchidee beschermt haarkleuren in de groene richting.
  Carotenoïden van de gele roos, calendula en hibiscus beschermen haarkleuren in de geel/rode richting.
•  Wit van de witte gardenia richt zich ook op de tussenliggende nuances en garandeert zo de complete bescherming van alle haarkleuren.

Ik werk alleen op afspraak en ben geopend

Maandag van 9.30 – 21.00 uur
Dinsdag van 9.30 – 16.00 uur
Woensdag van 9.30 – 21.00 uur
Donderdag van  9.30 – 12.00  uur
vrijdag van 9.00 uur – 16.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur – 12.00 uur