Nieuwe producten van Rene Furterer

Na een lekker weekje Zuid-Frankrijk hebben we weer inspiratie en energie om de zomer in te gaan .

Ik heb voor de liefhebbers van Rene Furterer een paar hele mooie en nieuwe producten mee genomen die in Nederland niet of moeilijk verkrijgbaar zijn . Zoals de RF Karinga voor extreem droog kroezend en weerbarstig haar. Beperkte voorraad dus wees er snel bij.

Dan is er de Rene Furterer Vitalfan Vitalite

Echt een musthave als je breekbaar, futloos haar hebt kun je in een kuur slikken maar ook het jaar door. elke ochtend 1 capsule . Je haar word er sterken en dikker van en heeft meer energie, in combinatie met Complexe 5 en de Tonucia lijn heb je helemaal een super combinatie in handen.

De Rene Furterer Melaleuca scrub is uit het assortiment en daarvoor is de Scrub Head Spa Detox in de plaats gekomen.

Furterer Head Spa Scrub is een exfoliërende behandeling voor de hoofdhuid, ontworpen door het merk René Furterer, een Frans bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige haarverzorgingsproducten op basis van planten en etherische oliën.

Deze haarscrub maakt deel uit van Furterer’s Head Spa-assortiment, geïnspireerd op Japanse schoonheidsrituelen. Het belangrijkste doel van dit product is om de hoofdhuid te zuiveren en te kalmeren en tegelijkertijd onzuiverheden en dode cellen te verwijderen.

Geef een reactie

×