Je haar herstellen in 4 minuten

K18 Hair Mask 50 ml en 5 ml

Je haar herstellen in  4 minute !!!!!

Ja dat kan echt met het masker van K18.

Als we aan haar denken, is de gemakkelijkste vergelijking die met vele verschillende gedraaide ladders om de keratine ketens te vormen. Deze ladders blijven op hun plaats als gevolg van zwavelbruggen. Ze worden bijeengehouden en zijn aanwezig in de cortex, de medulla en de schubben.

Bij beschadiging van de ladder zijn het niet de afzonderlijke lopers die breken, maar is het de volledige ladder die breekt samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders, die door elektrostatische aantrekkingskracht bij elkaar worden gehouden.

De meeste producten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder, zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder (gebroken keratine ketens) te ondersteunen. Het haar blijft dan zwak en futloos.

Na 10 jaar onderzoek, waarbij 1.242 menselijke keratine-eiwitten onderzocht zijn, hebben wij bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van de gebroken keratine ketens. Dit betekent dat K18 in staat is om in 4 minuten het haar permanent te herstellen!

Elk chemisch proces breekt de keratine ketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is het eerste product in de geschiedenis dat de gebroken keratine ketens weer permanent met elkaar verbindt. Onze peptide dringt de cortex door en herbevestigd de zwavelbruggen aan de zijkanten van de ladder, zodat de gebroken keratine ketens weer verbonden worden. Het haar is gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.

Het K18 Leave-in herstellend haarmasker is geschikt voor ieder haartype. Dankzij de unieke K18 peptide wordt het haar intens herstelt en wordt de elasticiteit van het haar versterkt en verbeterd in slechts 4 minuten! De intensieve leave-in behandeling zorgt er ook voor dat het haar wordt verzacht en ontwart.

Verkrijgbaar in 3 formaten: 5ml, 15ml en 50ml.

De Molecular Repair Hair Oil is een door biotech ontwikkelde gewichtloze & siliconen vrije olie die pluis bestrijdt op een andere manier door de schade van binnenuit aan te pakken die pluis op de lange termijn veroorzaakt en flyaways onmiddellijk gladstrijkt. Werkt op alle haartypes om te versterken, schade te herstellen, pluis op twee niveaus van de haarvezel te verminderen en de glans te verbeteren.

* Klinisch bewezen dat het beschadigd haar herstelt
* 24-uurs pluis controle
* 78% vermindering van gespleten haarpunten
* 104% meer glans
* 450°F (232°C) hittebescherming

Vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten, lilial, siliconen, kunstmatige kleuren, natriumchloride, formaldehyde en formaldehyde donateurs. Vegan en cruelty-free.

K18 Detox Shampoo

Een kleurveilige, verhelderende shampoo met de K18PEPTIDE™ om 99% product opbouw*, 95% talg* + 76% koper* op milde maar effectieve wijze te verwijderen voor detoxified en verfrist haar.

Doelgerichte formulering met actieve, op huidverzorging geïnspireerde ingrediënten (geen vulstoffen) om effectief te reinigen zonder de essentiële oliën van de hoofdhuid of uw kleur aan te tasten. Bevat 17 ingrediënten, plus onze gepatenteerde peptide
Geactiveerde houtskool absorbeert gifstoffen, overtollige oliën en vuil in het haar en de hoofdhuid
Salicylzuur verwijdert talgophoping in de follikels zonder het haar te ontdoen van essentieel vocht en lipiden
K18PEPTIDE™ helpt proteïneverlies te verminderen om het haar gezond en sterk te houden

K18 Maintenance shampoo

Een kleurveilige, pH-geoptimaliseerde shampoo met de gepatenteerde K18PEPTIDE™ om effectief te reinigen terwijl het haar gezond blijft, pluis en klitten vermindert, de kleur behoudt en de glans verbetert.

Ontwikkeld op basis van de less is more formule levert een superieure reiniging zonder compromissen:

  • Geoptimaliseerde pH reinigt haar en hoofdhuid zonder ze uit te drogen.
  • Gecertificeerde microbiome-vriendelijke formule verwijdert vuil en olie zonder de natuurlijke beschermende barrière van de hoofdhuid te verstoren.
  • K18PEPTIDE™ helpt proteïneverlies te verminderen zodat het haar gezond en sterk blijft aanvoelen
×