Haarproducten met proteïne.

Beschadigd haar

Haarproducten met proteïne.

Als je haar knoperig is en kapot gaat met kammen , pluizig is dan heb je waarschijnlijk een tekort aan proteïne in je haar , Proteïne is een bouwstof voor je haar . Door te kleuren en ontkleuren of veelvuldig gebruik van stylingst tools ( strait ijzer) kan je haar een proteïne te kort hebben.

In onze kapsalon Prachtighaar in Putten gebruiken we producten en behandelingen van verschillende merken zoals Kevin Murphy , Rene Furterer, Lanza , K18.

Grijs haar modelOm weer mooi glanzend haar te krijgen zoals op deze afbeelding zullen ondertaande producten zeker aan bijdragen 

Er zijn veel haarproducten die proteïne bevatten. Proteïne is een essentieel ingrediënt in haarverzorgingsproducten, omdat het kan helpen bij het versterken en herstellen van beschadigd haar.
Sommige voorbeelden van haarproducten met proteïne zijn:
1. Proteïnebehandelingen: Dit zijn speciale behandelingen die proteïne bevatten en bedoeld zijn om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Deze behandelingen zijn meestal verkrijgbaar bij de kapper of in gespecialiseerde haarverzorgingswinkels.
2. Proteïneconditioners: Dit zijn conditioners die proteïne bevatten en bedoeld zijn om het haar te versterken en te hydrateren. Ze kunnen worden gebruikt als een gewone conditioner na het wassen van het haar.
3. Proteïneshampoos: Dit zijn shampoos die proteïne bevatten en bedoeld zijn om het haar te versterken en te reinigen. Ze kunnen worden gebruikt als een gewone shampoo om het haar te reinigen.
4. Proteïneserums: Dit zijn serums die proteïne bevatten en bedoeld zijn om het haar te versterken en te beschermen tegen beschadiging door hitte en styling. Ze kunnen worden gebruikt voor het föhnen, krullen of steilen van het haar.
5. Proteïnemaskers: Dit zijn haarmaskers die proteïne bevatten en bedoeld zijn om het haar te versterken en te hydrateren. Ze kunnen worden gebruikt als een wekelijkse behandeling om het haar te herstellen en te verzorgen.
Het is belangrijk om te onthouden dat te veel proteïne ook schadelijk kan zijn voor het haar. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de ingrediëntenlijst van haarproducten en te zoeken naar een balans tussen proteïne en andere ingrediënten die het haar voeden en hydrateren.

Belangrijk is dat de producten geen Siliconen of sulfaten bevatten.

Geef een reactie

×