Gels voor krullend haar

Er zijn veel verschillende soorten gels die kunnen worden gebruikt om krullen te definiëren en te stylen. Hier zijn een paar opties:

CG-friendly gel: Deze gels bevatten geen ingrediënten zoals sulfaten, siliconen en alcohol die de krullen kunnen beschadigen.

Krullen definiërende gel: Deze gels zijn speciaal ontworpen om krullen te definiëren en vast te houden. Ze zijn vaak lichtgewicht en bevatten ingrediënten zoals aloe vera, lijnzaad en guargom om de krullen te hydrateren en te definiëren. De producten mogen geen alcohol bevatten omdat alcohol zeer uitdrogend werkt.

Er zijn veel verschillende soorten gels voor krullen op de markt, elk met hun eigen unieke formule en eigenschappen. Bij het kiezen van een gel voor krullen, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het type krul, de gewenste hold en de textuur van je haar.

Een populaire optie voor krullend haar is een “curl defining gel”. Deze gel helpt om krullen te definiëren en te vormen zonder het haar te verzwaren. Een andere optie is een “strong hold gel” voor krullend haar dat extra stevigheid en definitie biedt. Als je droog haar hebt, kun je ook overwegen om een hydraterende gel te gebruiken die vocht vasthoudt en pluis voorkomt.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de gel te volgen en de gel gelijkmatig door het haar te verdelen, vooral bij krullend haar. Voor het beste resultaat kun je de gel aanbrengen op handdoek droog haar en vervolgens je haar drogen met een diffuser of aan de lucht laten drogen.

Top 5 beste verkocht gels/styling crème voor krullend haar :

1.https://www.prachtighaar.com/product/ecru-new-york-curl-perfect-defining-styling-potion-125-ml/

2.https://www.prachtighaar.com/product/lanza-healing-curls-curl-flex-gel/

3.https://www.prachtighaar.com/product/rene-furterer-leave-in-sublime-curl-refreshing-spray/

4.https://www.prachtighaar.com/product/artego-touch-curl-must/

5.https://www.prachtighaar.com/product/kevin-murphy-killer-curls-200-ml/

Al boven genoemde producten zijn allemaal CG proof

×