De beste shampoo voor grijs haar

Grijs haar model

De beste Shampoos voor grijs haar.

Er zijn verschillende shampoos op de markt die speciaal zijn ontworpen voor grijs haar. Het is belangrijk om te onthouden dat elk haartype anders is en wat voor de ene persoon werkt, mogelijk niet werkt voor een ander. Het is dus het beste om verschillende shampoos uit te proberen en te zien welke het beste werkt voor jouw haar.
Hier zijn enkele opties die je kunt overwegen:
1. Rene Furterer Shampoo Okara Silver – Prachtighaar.com: Deze ontgelende shampoo is geschikt voor grijs, wit of platinablond haar en neutraliseert ongewenste geeltinten onmiddellijk.
2. Omniblonde Cool Signature Shampoo – Prachtighaar.com: Deze shampoo zorgt ervoor dat je koele of asblonde kleur behouden blijft. Met violet pigmenten die warme tinten neurtraliseren. De shampoo verjongt de prachtige koele toon van je haar met behulp van het Omni Lightening Defense Complex, onze nieuwste wetenschappelijke innovatie.
3.Good Society 05 B_Blonde Violet Opaline Shampoo – Prachtighaar.com: Milde reiniging voor hoofdhuid en haar. Neutraliseert ongewenste gele effecten, herstelt de structuur en geeft verheldering aan opgelicht haar. Verbetert de haarkwaliteit.
4. L’anza Conditioner Healing ColorCare Silver Brightning – Prachtighaar.com: Deze shampoo is een sulfaatvrije en milde formule die grijs, wit, zilver platina en blond haar doet sprankelen. Natuurlijke kleurstoffen uit organisch gekweekte viooltjes en lavendel, elimineren ongewenste geelsluiers en balanceert de haarkleur.

5.Kevin Murphy Blonde Angel Wash – Prachtighaar.com:Blond tinten fris je op met Kevin Murphy Blonde Angel Wash. De shampoo is een kleur-bevorderende en verzorgende shampoo voor high-lights, blond en grijs haar. De shampoo bevat lavendel die de grauwe of warme kleur uit het haar verwijdert en voor een lekkere geur zorgt. Murumuru boter bevat een hoge dosis vitamine A waardoor je haar weer goed gaat glanzen.

De meeste zilvershampoos hebben een uitdrogende werking , de boven genoemde zullen het haar allemaal minder uitdrogen dan andere merken of van de drogist. Wel is het aan te raden om ten alle tijden ook een conditioner te gebruiken.

Water droogt je haar ook uit dus de vochtbalans op peil houden is heel belangrijk ook de conditioner kun je gebruiken om de gele tonen te verminderen.

1.Kevin Murphy Cool Angel 250 ml – Prachtighaar.com

2.Rene Furterer Conditioner Okara Silver Baume – Prachtighaar.com

3.Artego Kleurmasker LoLa Color Mask 200 ml – Prachtighaar.com de blueberry

4.Omniblonde Magically Transforming Violet Treatment – Prachtighaar.com

5.L’anza Conditioner Healing ColorCare Silver Brightning – Prachtighaar.com

Van de meeste zijn ook samples te maken tegen een kleine vergoeding en verzendkosten kun je uit proberen wat voor jou werkt.

×