7 Tips om krullend haar optimaal te verzorgen

7 Tips om krullend haar optimaal te verzorgen

Krullend haar” is een term die wordt gebruikt om haar te beschrijven dat van nature krullend is. Dit type haar heeft natuurlijke golven of krullen en kan verschillende texturen en patronen hebben, afhankelijk van de individuele persoon. Krullend haar kan ook droog en pluizig zijn als het niet goed wordt verzorgd, dus het is belangrijk om het goed te hydrateren en te stylen met producten die speciaal zijn ontworpen voor krullend haar. Er zijn verschillende methoden om krullend haar te stylen, waaronder diffuser drogen, twist-outs, en de curly girl methode.

 1. Was je haar niet te vaak: krullend haar kan droog worden als het te vaak wordt gewassen. Probeer je haar eens in de 2-3 dagen te wassen en gebruik een hydraterende shampoo en conditioner.Rene Furterer Sublime Curl – Prachtighaar.com
 2. Gebruik een diffuser: als je je haar droogt met een föhn, gebruik dan een diffuser. Hierdoor blijven je krullen in model en krijg je minder pluis.
 1. Borstel je haar niet als het droog is of voor een wasbeurt , door te borstelen met de juiste borstel masseer je je hoofdhuid en verwijder je dode haren wat nieuwe haren stimuleert als het nat is en gebruik een brede kam of je vingers om klitten te voorkomen. Gebruik een leave-in conditioner: een leave-in conditioner kan helpen om je haar gehydrateerd te houden en pluis te verminderen. Rene Furterer Sublime Curl Nutri-Cream – Prachtighaar.com Breng het aan op vochtig haar en laat het drogen.
 2. Vermijd hitte: hitte kan je krullen beschadigen en laten pluizen. Probeer hete stylingtools te vermijden en laat je haar natuurlijk opdrogen.
 3. Slaap op een satijnen kussensloop Sleep On Silk Zijden Kussensloop – Prachtighaar.com: een satijnen kussensloop kan helpen om pluizen te verminderen en je haar gladder te maken tijdens het slapen.
 4. Gebruik een haarmaske Ecru New York Curl Perfect Ultra Hydrating Masque – Prachtighaar.comr: gebruik regelmatig een haarmasker om je haar te hydrateren en te voeden. Breng het aan op vochtig haar en laat het een paar minuten intrekken voordat je het uitspoelt.
 5. de meest verkochte krullen producten:Lanza healing Curls
 6. Curl Perfect Collection Archieven – Prachtig haar
 7. Rene Furterer Sublime Curl – Prachtighaar.com
 8. Artego Touch Curl Must – Prachtighaar.com
 9. Healing Curls Archieven – Prachtig haar
×