7 Tips om je hoofdhuid te verzorgen

Er zijn verschillende manieren om je hoofdhuid goed te verzorgen:

  1. Was je haar regelmatig: Was je haar minstens twee keer per week om overtollige olie en vuil te verwijderen. Gebruik een milde shampoo die geschikt is voor jouw haartype Bijv. Rene Furterer Naturia en masseer je hoofdhuid zachtjes tijdens het wassen.
  2. Gebruik conditioner: Gebruik na het wassen een conditioner Rene Furterer Naturia Baume om je haar te hydrateren en je hoofdhuid te kalmeren. Kies een conditioner die bij jouw haartype past en breng het aan op de haarpunten en vermijd de hoofdhuid.
  3. Vermijd hitte of gebruik een product dat je haar beschermt tegen de hitte van het stylingstool Rene Furterer Thermoprotect het gebruik van hete stylingtools zoals stijltangen en föhns, omdat ze de hoofdhuid kunnen uitdrogen. Laat je haar natuurlijk drogen of gebruik een föhn op een lage stand en houd deze op een afstand van je hoofdhuid.
  4. Bescherm je hoofdhuid tegen de zon: Draag een hoed of sjaal om je hoofdhuid te beschermen tegen de zon. UV-stralen kunnen de hoofdhuid beschadigen en leiden tot zonnebrand.
  5. Eet gezond: Eet een gezond dieet met veel groenten, fruit en volle granen om de gezondheid van je hoofdhuid te verbeteren. Drink ook genoeg water om gehydrateerd te blijven.
  6. Gebruik geen agressieve producten: Vermijd het gebruik van agressieve haarproducten kies voor producten waar geen sls , alcohol of siliconen in zitten omdat deze de hoofdhuid kunnen irriteren en uitdrogen.
  7. Borstel je haar en hoofdhuid regelmatig met de juiste borstel . met de scalp pro bortstel van Mediceuticals borstel je haar voorzichtig om beschadiging van de hoofdhuid te voorkomen. Borstel je haar vanaf de wortels tot de punten.

Door deze tips te volgen, kun je de gezondheid van je hoofdhuid verbeteren en een gezonde haargroei bevorderen.

De Producten in deze tekst zijn van Rene Furterer

Deze producten zijn gemaakt op basis van Etherische oliën , mild voor haar en hoofdhuid en voor iedereen geschikt. De Naturia lijn hierboven genoemd is voor het gehele gezin van kinderen tot volwassen.

×