Prachtighaar wenst u een voorspoedig 2023

Alweer de laatste dag van 2022 .

Ondanks dat 2022 een prima jaar is geweest zowel zakelijk als privé , vind ik het altijd heerlijk om weer met een schone lij te beginnen.

De kerstdagen waren weer gezellige drukke dagen , lang niet meer de hectiek van 20 jaar geleden maar dat nam al af voor corona , gewoon lekker werken gezellige klanten sommige die toch een keer extra kwamen om zich extra mooi te laten maken andere waren er gewoon aan toe. 

Tussen kerst en oud en nieuw ben ik altijd gesloten , ik ga dan balansen en alle kerst spullen opruimen. Grote schoonmaak , heerlijk 1 jan weer fris beginnen.

 Zoals te verwachten hebben bijna alle leveranciers de prijzen verhoogd en sommige zelfs behoorlijk, dus die prijzen zijn nu allemaal overal bijgewerkt.

 

Ook het versturen van pakketten is duurder geworden ik ontkom er niet aan om daar maatregelen op te nemen , vanaf nu wordt het pakket vanaf 50 euro gratis verstuurd en onder de 50,- euro vraag ik een bijdragen van 3,50.

Niet alleen de post is duurder geworden maar ook al het inpak materiaal is fors duurder , daarom zal ik zoveel mogelijk dozen en verpakking materiaal hergebruiken. Als er een gedeelte van de bestelling niet op voorraad is wacht ik met bezorgen tot alles op voorraad is , wilt u bepaalde producten wel direct ik huis hebben dat kan maar dan zal ik  de volledige bezorgenkosten a 6,50  in rekening moeten brengen.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij  en hoop jullie weer graag terug te zien in de webshop of in de salon.

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig en prachtig haar toe voor 2023

Groeten Ellen Snoek 

Prachtighaar

×