Haaruitval na zwangerschap.

Haaruitval na zwangerschap

Er doen veel verhalen de ronde over wat je nou wel en niet kunt doen met je haar tijdens je zwangerschap.

Zo zou het slecht zijn voor het ongeboren kindje als je je haar zou verven.

Alle haarverf die in Europa word verkocht is veilig deze is uitvoerig getest voordat het op de markt komt en de regelgeving heeft bepaalt dat haarverf op de juiste manier aan gebracht absoluut veilig is voor ieder persoon ongeacht of men zwanger is of niet.

Er zijn natuurlijk wel merken die een stapje verder gaan in hun verzorging die bijvoorbeeld zo min mogelijk chemische toevoegingen gebruikt en zo min mogelijk ammoniak en ook met een veel lager waterstofperoxide hun kleur toch stralend en grijs-dekkend kunnen maken.

Ondanks dat je haarstructuur door hormonen tijdens de zwangerschap anders zijn heb ik nog nooit rare dingen meegemaakt. (35 jaar ervaring )

Dus wil je er gezellig bij liggen in het kraambed dan zou ik zeker een bezoekje aan je kapper brengen en je laten adviseren voor de juiste kleur en producten bij jou.

Dan is je kleintje na 9 maanden eindelijk geboren .

Tijdens je zwangerschap heb je vast wel gemerkt dat je haar veel beter zit , niet uitvalt , veel voller is . Maar nu, zolang je borst voeding geeft zal dit nog even aanhouden maar daarna zal je haar helaas  gaan uitvallen.

Om dit een beetje te ondersteunen zijn er verschillende mogelijkheden.

René Furterer  heeft een prachtige plantaardige lijn die je deze periode helpt om alles weer snel in balans te krijgen. https://www.prachtighaar.com/product/rf-80/

https://www.prachtighaar.com/product/rene-furterer-triphasic-shampoo-200-ml/

https://www.prachtighaar.com/product/vitalfan-occasionelle-3-x-30-caps/

Met deze producten kom je snel door deze nare periode van haaruitval en tegelijker tijd een verwen momentje voor jezelf.

Geef een reactie

×