Even een verwen momentje.

Iedereen die nu thuis moet werken en alle ballen hoog moet houden , gezellig zijn voor man en kinderen, je werk af krijgen , huishouden, vrienden , familie. Het is nogal een opgaven in de tijd. Er zitten natuurlijk ook fijne kanten aan zo kun je meer tijd met je gezin doorbrengen maar als je ook behoefte hebt om je even terug te trekken dan heb ik een heerlijk verwen momentje voor je zelf.

Trek je zelf terug in de badkamer , deur op slot en je telefoon op stil.

Met de 5 sense shampoo https://www.prachtighaar.com/product/rf-5-sens-shampoo-200-ml/

Was je je haar in alle zachtheid is voor alle haartypen geschikt met de heerlijke zachte aromatische geur van verschillende oliën waan je jezelf in het beste kuuroord. Daarna zou je ook de Douchegel https://www.prachtighaar.com/product/rene-furterer-5-sens-doucheolie/met zacht masserende bewegingen in je huid masseren.

Rustig af douchen en je huid met een zachte handdoek droog deppen.

dan breng je de 5 Sens doge olie https://www.prachtighaar.com/product/rene-furterer-5-sens/ aan op je huid en wrijf deze zachtjes in niet te veel maar zacht vernevelen over je lijf. Even laten intrekken alvorens je je weer aankleed, het trekt zeer snel in dus geniet van de heerlijke geur die er nu in de badkamer is .ook kun je deze olie over je haar verdelen voor een lichte hydratatie van je haar mag ook als je haar droog is als een soort glans spray werkt het dan.

Om het compleet te maken ga ergens zitten waar het rustig is en pak een kop lekkere thee erbij met een fijn magazine.

Na een klein uurtje kun je de hectiek van de dag weer aan .

Geniet ervan.

Geef een reactie

×