Little Green natuurlijke haarverzorging voor kinderen

Little Green natuurlijke haarverzorging voor kinderen

Little Green natuurlijke haarverzorging voor kinderen, veilig, zachtaardig en puur. Als ouder wil je producten gebruiken die het beste zijn voor je kind. Dat geldt ook voor de haarverzorging producten, deze hebben we het liefst geschikt voor de gevoelige huidjes. De producten van Little green zijn hier gelukkig speciaal voor gemaakt.

De oprichter van dit merk worstelde zelf bij zijn klein kinderen met veel lastige allergieën en een gevoelige huid. Hij deed onderzoek naar de best verkopende haarmerken voor kinderen. Tot zijn teleurstelling voldeden deze niet aan zijn verwachtingen. Dit werd zijn inspiratie voor Little Green. Hij was vastbesloten om een verzameling producten te maken die hun claims waarmaakten: veilig, zachtaardig en puur. Hypoallergene formules, vrij van parabenen, sulfaten en allergenen. Elk product is klinisch en dermatologisch getest. Zo ontstond een hele lijn die speciaal ontwikkeld is voor kinderen en baby’s. Ik heb ik een paar producten van de Little Green natuurlijke haarverzorging voor kinderen uitgelicht.

Producten voor kinderen en baby’s

Little Green Baby Cradle Cap Care

Zodra je baby de veilige warmte van je baarmoeder heeft verlaten, wordt hij blootgesteld aan allerlei kwaaltjes. Berg is een voorbeeld van zo’n huidkwaaltje. Het ziet er misschien niet zo mooi uit bij je kindje, maar het is gelukkig volkomen onschuldig. Veel baby’s hebben last van Berg, de kleine gele korstjes of schilfers op de hoofdhuid van de baby. De meeste reguliere producten voeden juist deze schimmel waardoor het niet makkelijk te verwijderen is. met deze cradle cap creme lossen de korstjes makkelijk op zodat je het zonder beschadigingen van de hoofdhuid kan verwijderen.

 

Little Green Baby Shampoo & Body Wash

De Little Green Baby Shampoo & Body Wash is een milde, hypoallergene, traanvrije, alles in één formule. Het reinigt de huid van baby’s op een zeer milde wijze. De B5 en Vitamine E in dit product hydrateren en beschermen de hoofdhuid.

 

Little Green Lice Guard Gel

Lice Guard Gel is een stylinggel die effectief op een natuurlijke manier hoofdluizen afstoot. Deze gel is perfect voor het creëeren van gestructureerde stijlen (zoals gladde paardenstaarten, knotjes en vlechten voor meisjes of spikes voor jongens) die het haar “verzegelen”. Hierdoor is het moeilijk voor luizen om zich te hechten aan het haar. Ingrediënten die onder andere in dit product zitten zijn: Tea Tree oil, Lavender Oil, Eucalyptusolie en Rozemarijnolie.

 

Little Green Soothing Balm

De Little Green Sooting Balm is perfect voor schrale lippen, wangen en roodheid als gevolg van lopende neuzen en droge plekken. Deze lichtgewicht balsem is geformuleerd met Bijenwas en Jojoba om te hydrateren en te voeden. Avocado-olie en Evening Primrose Oil kalmeren en beschermen tegen zomer- en winterhuidcondities.

Producten van Little Green

×