CBD voor gezond haar!

cbd

CBD in haarproducten? Ja, echt waar het bestaat. CBD-olie zoals we het kennen is niet alleen kalmerend en pijnstillend, maar bevat ook een hele hoop voedingsstoffen waar ons haar blij van wordt. We leggen je uit hoe het werkt!

 

 

CBD voedt en beschermd

Het zit boordevol aminozuren, vetzuren en antioxidanten — stuk voor stuk essentiële voedingsstoffen voor gezond haar. Het heeft bovendien een positieve invloed op de vetten die de haren en de hoofdhuid beschermen en voeden.

• Aminozuren

CBD-olie is rijk aan aminozuren — de bouwstenen van proteïnen die het haar en de haarzakjes verstevigen. Ons haar bestaat voornamelijk uit keratine. Dit is een proteïne die is opgebouwd uit aminozuren. Aminozuren zorgen ook voor de aanmaak van rode bloedcellen. Deze rode bloedcellen voorzien de haarzakjes van voedingsstoffen en zuurstof.

• Vetzuren

Omega-3- en omega-6-vetzuren vind je vaak terug in voedingssupplementen voor het haar. Het lichaam maakt deze vetzuren niet zelf aan en daarom moeten we ze uit bronnen buiten ons lijf halen. CBD zorgt dan weer voor een rijke aanvoer van deze vetzuren.

• Antioxidanten

Vitamine E,A, calcium en magnesium. Dit zijn diverse antioxidanten die in CBD-olie zitten. Antioxidanten beschermen tegen schade door vrije radicalen (wat soms kan leiden tot haaruitval). Uit onderzoek blijkt bovendien dat ze een bijdrage leveren aan een mooie glans en sterkere haren

Een hele hoop voordelen dus, voor zowel haar als hoofdhuid!

 

 

L’ANZA Wellness

Op zoek naar een product dat CBD-olie bevat? L’ANZA heeft een prachtige wellness lijn gelanceerd.

De Lanza Revive Shampoo is een revitaliserende shampoo die het haar en de hoofdhuid hydrateert en verzacht. Revive Shampoo heeft een zachte en lichte formule met een aroma therapeutische mix van essentïele oliën. Doordat CBD de talgproductie reduceerd vermindert de shampoo vettigheid en overtollig talg waardoor de conditie van de hoofdhuid wordt verbeterd.

Lanza Soothing Serum kalmeert direct de hoofdhuid. Het serum bevat aminozuren, etherische oliën en vitale voedingsstoffen die de hoofdhuid intensief voeden en direct verlichten en kalmeren. Het kan ook gebruikt worden om pijnlijke spieren te verzachten.

Producten met CBD

×