Perfecte krullen! 4 stappen voor in je routine

perfecte krullen

De perfecte krullen! Wie wil dat nou niet? Maar hoe krijg ik nou die prachtige lokken zonder dat het uitzakt, verslapt of pluizig wordt? Wij geven je graag advies over welke producten het beste werken voor je prachtige bos krullen.

Krullen hebben een andere behandeling nodig dan ‘gewoon haar’. Dit komt omdat het bij krullen essentieel is dat er voldoende hydratatie in de producten aanwezig is. Uitdrogende producten zijn echt not done en zorgen ervoor dat je krul snel pluizig wordt of zelfs uitzakt. Voedende producten is dus een must!

Met siliconen, geen krullen

In heel veel haarproducten zitten siliconen verwerkt. Dit kun je terugvinden op de ingrediëntenlijst van de producten die je gebruikt. Siliconen zorgen ervoor dat er allemaal laagjes om de haren worden gelegd. Hierdoor lijkt het op dat moment dat je haar dikker, glanzender en gezonder is, maar wat er in werkelijkheid gebuikt is dat je haar ontzettend uitdroogt. Voor de perfecte krullen zal je dus siliconen moeten vermijden.

Onderstaand vind je 4 stappen voor de perfecte krul

  1. René Furterer Shampoo Sublime Curl Shampoo

SUBLIME Curl krul activerende shampoo voor dagelijks gebruik reinigt, vormt en verzacht delicate krullen. De siliconen-vrije formule heeft een lichte nog romige textuur die het haar voedt voor gedefinieerde krullen met de vorm en beweging.

      2. René Furterer Conditioner Sublime Curl Baume

Rene Furterer Sublime Curl Baume is een ontwarrende balsem die de haren hydrateerd waardoor je meer krul krijgt en veel minder pluis. Altijd na het wassen met Rene Furterer Sublime Curl shampoo deze balsem gebruiken voor een optimaal krullend resultaat zonder pluis.

      3. René Furterer Leave-in Sublime Curl Spray

René Furterer SUBLIME CURL krul-versterkende spray om de krullen versoepelen en opnieuw in model brengen. juist voor de wat fijnere haarstructuur is dit product geweldig voor.

      4. René Furterer Leave-in Sublime Curl Veloute

Leave-in Sublime Curl Veloute is een siliconen-vrije formule met een onweerstaanbaar romige textuur. Wordt aangebracht op het einde van het verzorgingsritueel of om te retoucheren en hoeft niet te worden uitgespoeld. Het product voedt en modelleert de golvende lokken en krullen perfect. De langdurige werking tegen vocht gaat pluizen tegen, de hele dag lang.

Producten voor krullend haar

Geef een reactie

×