Gratis Haar- en Hoofdhuidanalyse

haaruitval

Heeft u last van jeuk, schilfers, eczeem, psoriasis, haaruitval of dunner wordend haar? Dan kan ik u 31 maart helpen door middel van een GRATIS haar- en hoofdhuidanalyse t.w.v. €35,-.

Tijdens deze behandeling neem ik samen met u de tijd om de status van uw haar/hoofdhuid te analyseren en te behandelen. Met de microscoop kunnen we de haarwortel maar liefst 200x vergroten. Zo kunnen we het probleem achterhalen en u een oplossing bieden.

Na de analyse zal ik uw haar wassen en in model brengen met de daarvoor afgestemde producten, zonder SLS/Parabenen/siliconen en alcohol. U zal merken dat u na 1 behandeling direct het verschil voelt en dat het voor thuis gebruik erg makkelijk en aangenaam is.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten p.p en is alleen mogelijk op afspraak.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat ik voor u kan doen? Mail, WhatsApp of bel mij dan.

Ik zie u heel graag 31 maart bij mij in de kapsalon!

Geef een reactie

Jouw privacy instellingen

Prachtig Haar hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Lees ons privacy beleid