Favoriet product van Ellen

René Furterer Style Spray Texturisant 200 ml

Iedereen heeft wel een favoriet product . Er komen jaarlijks verschillende nieuwe producten binnen en de meeste zijn leuk, verrassend of mwahh.

Ik ga er dan mee aan het werk in de salon en probeer het uit wat ik er mee kan en voor wie het bestemt kan zijn en of het veel verschilt met de oudere uitvoering of dat het echt een totaal nieuw concept is.

Vorig jaar kwam Rene Furterer met een nieuwe stylings lijn verschillende producten kwamen niet meer terug in de nieuwe lijn wat we natuurlijk echt heel jammer vonden ,maar er zijn ook een paar nieuwe producten gelanceerd waaronder de Style Spray Texturisant wat een geweldig product is dat !!!!!https://www.prachtighaar.com/product/style-spray-texturisantrene-furterernieuw/

Een spray waar je echt volume mee geeft en structuur , een spray die je de dag na het wassen tussen je haar sprayt en er weer nieuw leven in geblazen word , het word niet vet of plakkerig is ook geen lak maar puur volume.

Ik ben erg blij met dit product voor iedereen die meer volume wilt lang of kort haar fijn of stevig haar krullen of stijl haar het is voor iedereen te gebruiken.

Geef een reactie

×