De perfecte blonde lokken!

De perfecte blonde lokken wie wil dat nou niet! Van warme gouden honing tinten tot het koelste platina. Zowel ontkleurd als natuurlijk blond haar heeft vaak wat extra verzorging nodig. Daarom vandaag voor alle blondines onder ons een artikel waarin de Healing Blonde lijn van Lanza extra wordt uitgelicht. We zoomen in op de ingrediënten van deze producten en het effect ervan. Healing Blonde bevat namelijk krachtige helende ingrediënten waardoor vitaal vocht en proteïnen weer in het haar worden aangevuld. Met als resultaat beschermt, herstelt, helder en gezond stralend haar.

Bescherm je haar tegen de zon

Hoe fijn we de zon ook vinden, je haar wordt er niet blijer van. UV straling kan je kleur aantasten, je lokken uitdrogen en gespleten punten veroorzaken. Blonde resque is een krachtige leave-in reconstructor die je haar beschermd tegen hitte en UV. Ga je op vakantie of wordt je lang blootgesteld aan de zon? Bedek je haren dan ook nog met een hoed of sjaal voor extra bescherming.

Geef voldoende voeding

Geblondeerd haar moet je goed en vaak voeden. Nadat je haar is gebleekt verliest het veel vocht. Hydrateer het dus zoveel mogelijk. Met de Bright Blonde Conditioner voorkom je gespleten punten. Daarnaast versterkt en voedt het je haar om de vitaliteit en elasticiteit te herstellen. Conditioners sluiten de haarschubben en polijsten het haar, zodat het minder kans heeft om broos en breekbaar te worden. Na het gebruiken van deze conditioner zul je merken dat het haar extreem zacht aan voelt en een prachtige glans krijgt.

(droog)shampoo

Vaak wassen kan je kleur sneller doen vervagen. Investeer daarom in een goede droogshampoo en was het daarnaast met de Bright Blonde shampoo. Deze sulfaatvrije shampoo reinigt mild waar door het haar helder en glanzend blijft.

Ingrediënten

Deze hele lijn van Lanza bevat Vita C-Plex Plus. Vita C-Plex Plus zit boordevol krachtige voedingsstoffen. Het bevat onder andere sinaasappelschil extract, rozenbottelolie en cysteïne aminozuren.

sinaasappelextract zorgt voor een grondige reiniging van alle haartype zonder de haarstructuur te verzwakken. Rozenbottel bevat oliën die rijk zijn aan verschillende onverzadigde aminozuren en een Uv-filter. Daarnaast bevat het een hoog aandeel aan vitaminen A,B,C,E en F. Kortom, allemaal natuurlijke stoffen die helpen het haar gezond te houden. Rozenbottelolie is rijk aan voedingstoffen die droog haar intensief hydrateren. Vermindert statisch haar en beschermt tegen de zon. Als laatste bevat Vita C-Plex Plus Cysteïne aminozuren, deze zorgen voor een gezonde haargroei.

 

×