Weer aan het werk !

Beste klanten en vrienden van Prachtighaar ,

Mijn vakantie zit er op , maandag ga ik open en ik heb er zin in .

We beginnen de week goed met een workshop van Artego . Emily komt maandag morgen mij weer op de hoogte brengen van alle nieuwe snufjes en producten op kleur gebied .Ik krijg altijd weer inspiratie met een paar uurtjes alle ins en outs te horen en wat er voor nieuwe ontwikkelingen aan zitten te komen .

Maandagmiddag gewoon lekker aan het werk met gezellige klanten .

Voor de Donderdagmiddag  staat een bezoek van Jordy gepland van John Masters Organics. Ik hoop dit mooie product aan mijn assortiment te kunnen toevoegen daar later meer over .

Om de kinderen tijdens de zomer vakantie ook af en toe iets om naar uit te kijken te geven blijf ik de komende woensdagen gesloten de rest van de dagen ben ik gewoon open van 9.00 tot 21.00 .

Ik hoop jullie gauw te zien ,

Prachtige groeten Ellen

Geef een reactie

×