Artego, exclusief voor de kapper

Het Italiaanse kappersmerk Artego heeft een complete productlijn, van styling en verzorging tot één van het grootste assortiment aan haarkleuring.
Alle producten zijn dierproefvrij getest en bevatten minder tot geen chemische toepassing in vergelijking tot andere merken. Artego is dus een bewuste en milieu bewuste keuze. De Rain Dance lijn is vrij van parabenen en SLS maar bevat ook geen tarwe. Dit merk wordt gedreven door de klanten: de tevredenheid en behoeftes van de klanten staan voorop. Artego wil elke professionele kapper de mogelijkheid bieden de stijl waar een klant naar zoekt te creëren. Op deze manier biedt Artego professionele salons de kans klanten exceptionele producten en diensten te leveren. Het is een merk met stijl en klasse, toegankelijk voor iedereen. Alle producten worden in house ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Rome, Italië.

Easy Care T

Rain Dance

Good Society

Dit merk wordt gedreven door de kapper: de tevredenheid en behoeftes van kappers staan voorop. artego wil elke professionele kapper de mogelijkheid bieden de stijl waar een klant naar zoekt te creëren. Op deze manier biedt artego professionele salons de kans klanten exceptionele producten en diensten te leveren. Het is een merk met stijl en klasse, toegankelijk voor iedereen. Alle producten worden in house ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Rome, Italië.