Artego

Het Italiaanse kappersmerk Artego heeft een complete productlijn, van styling en verzorging tot één van het grootste assortiment aan haarkleuring.

Shop Artego
Artego

Over het merk

Alle producten zijn dierproefvrij getest en bevatten minder tot geen chemische toepassing in vergelijking tot andere merken. Artego is dus een bewuste en milieu bewuste keuze.

Artego

Hoogwaardige kwaliteit

Veel geld uitgeven aan haarproducten en er later achter komen dat ze niks doen aan de verzorging van jouw haar? Wij begrijpen de frustratie. Dit is waarom wij bij Artègo alleen maar producten verkopen van hoogwaardige kwaliteit die alleen te koop zijn bij professionele salons. 

Artego

Gedreven door kappers

Dit merk wordt gedreven door de kapper: de tevredenheid en behoeftes van kappers staan voorop. artego wil elke professionele kapper de mogelijkheid bieden de stijl waar een klant naar zoekt te creëren. Op deze manier biedt artego professionele salons de kans klanten exceptionele producten en diensten te leveren. Het is een merk met stijl en klasse, toegankelijk voor iedereen. Alle producten worden in house ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Rome, Italië.