Op naar 2022

Wat gaat het toch snel.

Alweer aan de laatste week van 2021 , wat is het ongelooflijk jammer dat we niet die drukke maar o zo gezellige kerstweek mogen draaien.

Ondanks dat het voor mij persoonlijk geen ramp is zoals bij mijn collega’s met personeel en huur  e.d. vind ik het heel erg jammer dat we dicht moeten.

Maar net als vorig jaar kan ik me op het kerst diner storten , de salon weer schoonmaken en opnieuw inrichten . lekker met de honden lopen en veel met de paarden naar buiten.

We proberen er maar het beste van te maken.

Mijn nieuwe doel voor 2022 is weer veel mensen blij maken door er voor te zorgen dat de jeuk en schilfers of haaruitval onder controle is .zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met ons nieuwe merk Kevin Murphy waar ik heel blij mee ben om met dit prachtige product in de salon te mogen werken.

Veel cursussen staan gepland voor komend jaar allen met betrekking tot hoofdhuid problemen, waaronder weer 3 dagen dermatologie opleiding waar ik heel veel zin in heb.

Ook wil ik iedereen bedanken die mij in deze rare tijd trouw is gebleven en er de moeite voor wil nemen om vanuit Amersfoort, Groningen Amsterdam, Rotterdam, en alle andere plaatsen buiten Putten toch in de auto stapt om bij mij Prachtighaar zijn of haar haar te laten verzorgen . Door de verplichte sluiting door Corona ben ik helaas ook veel klanten verloren maar gelukkig ook weer veel nieuwe klanten mogen ontvangen .

Ik hoop iedereen volgend jaar weer in de salon te mogen ontvangen en jullie haar weer Prachtig te maken .

 Voor nu wens ik iedereen hele fijne kerstdag en een gezond en voorspoedig 2022

Lieve groet Ellen Snoek

Geef een reactie

×