Krullend haar !!!!

Krullend haar !!!

De een haat zijn/haar krullen en wil ze juist niet maar dan ander wil zijn/haar krullen juist wel maar niet de pluis die er vaak bij hoort .

Als eerste wil ik je graag wat meer vertellen hoe je juist wel mooie krullen krijgt .

Een paar tips om meer krul vorming te krijgen .

  • Nooit je droge krullen kammen of borstelen.
  • Niet de hele dag met je handen door je haar gaan.
  • Producten gebruiken die vocht toe voegen aan je haar ..
  • Producten gebruiken die vrij zijn van siliconen-parabenen en alcohol.
  • In de ochtend je haar wassen en verzorgen niet voor je naar bed gaat .

Als je je haar gaat wassen dan mag je voor het wassen je haar borstelen met een goede borstel zonder ijzeren pinnetjes , liefst met iets van wildzwijnenhaar erdoor heen , lekker met de borstel je hoofdhuid masseren ( met kroes haar is dit niet aan te bevelen ik heb het over Europees krullend haar ).

Dan ga je het natmaken en gebruik je de juiste shampoo Bijvoorbeeld van Rene Furterer de Sublime je wast je haar 1 of 2 keer daarna maak je je haar voorzichtig handdoek droog door te kneden niet te wrijven dan is het nu tijd voor een vocht inbrengende conditioner dit breng je op je haar aan te beginnen in de punten  en daarna werk je naar boven liefst even doorkammen 2 minuutjes laten intrekken en dan uitspoelen  .

Voordat je je haar gaat stylen of aan de lucht te laten drogen kun je er nog een leave-in product in aanbrengen deze definieert je krullen en zorgt ervoor dat ze als het waren een beetje aan elkaar plakken waardoor het lijkt dat je prachtige losse vette krullen hebt , dit product verzwaart niet en maakt niet vet en kan je als een dag verzorging dagelijks in je haar aan brengen. Voor normaal tot dik haar is de Sublime Veloute het lekkerst en heb je dunner fijner haar dan zou ik de Sublime Curl Spray gebruiken .

Er zijn natuurlijk meerdere producten waar je met krullend haar blij van word de geur van de producten is hierbij ook heel belangrijk waar het om gaat is dat deze producten ook doen wat ze beloven en goed en gezond zijn voor je haar en hoofdhuid .

De Lanza Smooth lijn heeft hier ook hele fijne producten in .

Dan NU voor als je krullend haar hebt maar je wilt ze niet ,je wilt mooi glad glanzend haar zonder pluis ,dan kies je het liefst voor de Rene Furterer Lissea lijn met deze producten is het heel makkelijk om je haar glad te maken en te houden tot de volgende wasbeurt ook zit hier een beschermende spray bij om je haar te beschermen tegen de hitte van style tang of föhn.

Als je je haar droog föhnt of een stijltang gebruikt zul je altijd bescherming tegen de hitte moeten gebruiken dat kan in de vorm van een verstevigende mousse of een ander vorm van stylings product de zero weight van lanza is ook heel fijn voor wat fijner /dunner haar hier zit geen alcohol in en droogt je haar niet zo uit .

De volgende dag .

Je mag met bovenstaande producten je haar dagelijks wassen dat is echt geen probleem maar als je dat niet wilt en je hebt een nacht geslapen hoe krijg je het dan weer in model .

Simpel.

Doordat al deze producten vrij zijn van siliconen en alles in water oplosbaar is kun je eenvoudig je handen nat maken en je krullen er weer in knijpen je kunt daar voor ook de bovenstaande leave-in producten gebruiken, en natuurlijk wax maar dan wel zonder siliconen de molding paste van Lanza is hier heel geschikt voor sinds kort is deze heerlijke wax ook in spuit vorm te verkrijgen waardoor je hem makkelijker kan verdelen en hij lekker veel volume toevoegt.

Kortweg gezegd met de juiste producten en de juiste handelingen kan iedereen prachtig krullend haar hebben zonder pluis .

Prachtige Groeten Ellen

Prachtighaar

Geef een reactie

×