Wie heeft er last van futloos slap haar ?

Wie heeft er futloos en slap haar ?

De lente komt eraan maar ons haar wil niet mee doen , het is slap snel uit model het wil gewoon niet .

Vele producten(shampoo-conditioner-styling) die je in de winkel koopt bestaan uit parabenen ( conserveringsmiddel) en SLS (schuimmiddel) door jaren lang met dit soort producten te werken kan het zijn dat er een siliconen laagje om je haar en hoofdhuid heen zit ,door dit laagje word je haar slap -statisch-vet- jeukerig en lastig in model te houden.

Als je producten gaat gebruiken die vrij zijn van parabenen en siliconen dan zal je haar per direct op knappen en veel beter in model blijven.

Rene Furterer heeft een shampoo die je haar per direct voller steviger glanzender en mooier maakt het heet Tonucia .

Het lijkt onlogisch of fijn futloos haar te behandelen met een masker maar toch zou ik willen dat je het masker van Tonucia een kans geeft dit masker maakt je haar huist steviger en voller en is de perfecte aansluiting op de shampoo.

Voor iedereen die fijn slap dun futloos gekleurd of grijs haar heeft is de Rene Furterer Tonucia lijn een geweldig product.

Om je haar vervolgens te stylen zou ik het liefst producten adviseren die vrij zijn van alcohol of hooguit medicinale alcohol bevatten, dit droogt namelijk niet je haar uit en dat is veel beter voor het haar de zero weight van Lanza is geweldig voor dit type haar, stevige versteviging en makkelijk te verwerken, maar heb je liever een mousse dan is de Rene Furterer Volumea mousse ook een heel fijn product .

Neem eens een kijkje op de site en als je besluit om een shampoo of dergelijke te bestellen mag je ook altijd om monsters vragen geef dan aan welke monsters je wilt ontvangen .

Prachtige groeten Ellen

Prachtighaar

Geef een reactie

×