Gratis Hoofdhuid Analyse 6 Februari

Gratis Hoofdhuid Analyse 6 Februari

Kapsalon Prachtig Haar 6 februari ( hoofdhuid analyse-dag)

Gratis haar- en hoofdhuidanalyse
[PUTTEN] In het landelijke buitengebied van Putten runt Ellen Snoek nu ruim twee jaar kapsalon Prachtig Haar, waar zij zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van haar- en hoofdhuidproblemen. Onlangs rondde Ellen met succes de studie ‘Dermatologie voor kappers’ af en houdt zij – wegens toenemende vraag voor het onderwerp – op dinsdag 6 februari voor de vierde keer een open dag. (hoofdhuidanalyse-dag )
Ellen: ,, Het hebben van roos, vet haar, een droge hoofdhuid of haaruitval is voor niemand prettig. Dat wil ik voor mensen oplossen. Uiteraard ben ik geen arts maar met mijn kennis en ervaring én dermatologische studie op zak kan ik mensen adviseren een behandeling te volgen of zo nodig via de huisarts een dermatoloog te bezoeken. Doordat mensen bij mij toch al in de stoel zitten – om hun haar te laten wassen en knippen, en zij bovendien zelf moeilijk op hun eigen hoofd(huid) kunnen kijken – kan ik ondertussen beoordelen of iets bijvoorbeeld gewoon een moedervlekje is of mogelijk meer.

Nieuwe lijn.

Ik werkte al met het plantaardige merk René Furterer maar voor sommige, hardnekkige haar- en hoofdhuid-problemen (zoals psoriasis) zijn net iets krachtiger middelen nodig. Daarom werk ik sinds kort ook met het merk Mediceuticals: een unieke dermatologische (medicinale ) ( Producten zijn vrij van parabenen -SLS en alcohol )
productenlijn uit Amerika, die net een stap verder gaat en je eigenlijk pas inzet als laatste poging voor je naar de dokter gaat. Mediceuticals gaat er vanuit dat welk haar- of hoofdhuidprobleem je ook hebt, je lichaam eens in de zoveel tijd even moet ‘resetten’. Bij de hoofdhuid kan dat met het toepassen van een Mediceutical-behandeling. Het motto van Mediceuticals is dan ook; mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Het krijgen of behouden van een gezonde hoofdhuid kan met het toepassen van een Mediceuticals behandeling Mediceuticals bestaat uit 14 verschillende (betaalbare) producten, ieder afgestemd op een eigen haar- of hoofdhuidprobleem, met verschil van producten voor mannen en vrouwen. Er is zelfs een speciale behandelmethode voor mensen die door chemotherapie hun haar hebben verloren. Bovendien zijn de producten ook te gebruiken bij huidklachten op het lichaam of in het gezicht, zoals eczeem of acne.

Open dag (hoofdhuid analyse – dag )

De vraag naar mijn kennis en kunde in haar- en hoofdhuid-problemen neemt aanzienlijk toe. Daarom organiseer ik op dinsdag 6 februari opnieuw een open dag(hoofdhuid analyse – dag ). Mensen kunnen dan op afspraak terecht voor een gratis haar- en hoofdhuid analyse, die ik uitvoer met een capilliscoop: een vernuftig apparaat dat hoofdhuid tot wel 200 keer uitvergroot. Zo kan ik precies zien in welke staat het haar en de hoofdhuid verkeert en geef ik een specialistisch advies. Dat ik mensen op deze manier kan helpen doet me goed. Knippen en stylen doe ik al meer dan ( dertig )twintig jaar. Met mijn verdieping in de dermatologie geef ik mezelf een extra dimensie in het kappersvak en mijn klanten weer prachtig haar!” ( en een gezonde hoofdhuid )

Prachtig Haar
Gervenseweg 23
www.prachtighaar.com
info@prachtighaar.com

033-3030478

Geef een reactie

×