Prachtighaar Wenst U een Gelukkig en Gezond 2018

Beste mensen ,

Het jaar loopt ten einde en daarom pak ik deze kans om iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar .

Ik heb dit jaar heel veel nieuwe cliënten mogen ontvangen in mijn salon waar ik erg dankbaar voor ben. Ik ben erg blij dat vele van U de weg naar mijn salon hebben gevonden de meeste van u moeten daar wel een stukje voor rijden. Ondanks dat de dagen wel heel vol zitten zal ik de 1 op 1  behandeling zoveel mogelijk proberen te behouden ik merk dat het persoonlijke contact gewaardeerd word .

Dit jaar heb ik de studie Dermatologie voor de hoofdhuid afgerond waardoor ik hoop in de toekomst nog meer mensen te kunnen helpen met hoofdhuid problemen. Mede door deze opleiding heb ik ook het besluit genomen om een nieuw merk toe te voegen namelijk Mediceutecals waar ik na 3 maanden al heel erg enthousiast over ben .

Rene Furterer producten blijven er absoluut bij maar soms is het nodig om een stapje verder te gaan en daarin heb ik met Mediceuticals de juiste match gevonden.

Ik hoop u dan ook in 2018 weer te kunnen helpen met alle problemen van hoofdhuid en haar en zal ik ook komend jaar meerdere cursussen gaan volgen om iedereen zo goed mogelijk en met de nieuwste technieken en producten te kunnen helpen naar Prachtighaar.

Geef een reactie

×