Gratis Hoofdhuid Analyse

Heb jij ook vaak jeuk op je hoofdhuid of word je gek van die kleine schilfertjes die je elke keer van je schouders af moet kloppen ?Zou je je haar wel een wat minder vaak willen wassen of verlies je al een hele tijd veel haar !

Dan wil ik je graag helpen om van deze problemen af te komen .

Volgende week van 14 tot en met 19 augustus krijg je de hoofdhuid analyse GRATIS .

Je bent tot niets verplicht maar ik kan je probleem wel laten zien met een camera die tot 200 x vergroot en waarbij je zelf kunt mee kijken , ik stel een diagnose en geef je advies met welke verzorging je het beste resultaat behaalt om van je probleem af te komen .

Ik werk alleen op afspraak en je mag gerust een vriendin, zus of moeder meenemen.Tijdens je afspraak ben je de enige klant in de salon en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur .

maak gauw een afspraak via mail : info@prachtighaar.com

of bel : 033-3030478

of met WhatsApp : 0614373054

Geef een reactie

×