Artègo Color Shine Mask

Artègo Color Shine Mask, een opfrissend masker dat kleur met een rijke glans geeft in slechts 3 minuten!

Maak kennis met een prachtig product om je haar een leuke twist te geven na een paar wassingen is het er weer uit dus niets blijvend , je kunt je bruine haar wat glanzender maken of je goud blonde haar wat meer diepte of juist in je blonde haar een pastel tint de mogelijkheden zijn enorm .

We kunnen het voor je in de kapsalon doen maar je kan het ook heel gemakkelijk thuis toepassen , doordat het een conditioner is word je haar gevoed en krijgt het meer glans .

Artègo Color Shine Mask is een opfrissend kleurmasker dat een rijke glans geeft in slechts 3 minuten. Dit kleurmasker laat het haar zijdezacht aanvoelen en na de 1e behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Door zijn conditionerende werking geeft Artègo Color Shine Mask een prachtige weerspiegeling van glans.

Artègo Color Shine Mask is ideaal om de haarkleur te onderhouden en te gebruiken voor unieke kleurnuances. Dit kleurmasker is verkrijgbaar in 6 verschillende nuances: chocolade, honing, meloen, kers, bosbes en parelgrijs.

als je vragen hebt over dit product hoor ik het graag .

 

Groetjes Ellen

Prachtighaar

Geef een reactie

×