Gratis Hoofdhuid Analyse 10 Augustus

Heeft u last van jeuk, schilfers, eczeem, psoriasis, haaruitval of dunner wordend haar? Dan kan ik u 10 Augustus helpen door middel van een GRATIS haar- en hoofdhuid-analyse t.w.v. €35,-.

Tijdens deze behandeling neem ik samen met u de tijd om de status van uw haar/hoofdhuid te analyseren en te behandelen. Met de microscoop kunnen we de haarwortel maar liefst 200x vergroten. Zo kunnen we het probleem achterhalen en u een oplossing bieden.

Na de analyse zal ik uw haar wassen en in model brengen met de daarvoor afgestemde producten, zonder SLS/Parabenen/siliconen en alcohol. U zal merken dat u na 1 behandeling direct het verschil voelt en dat het voor thuis gebruik erg makkelijk en aangenaam is.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten p.p en is alleen mogelijk op afspraak.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat ik voor u kan doen? Mail, WhatsApp of bel mij dan.

Ook deze dag zullen wij de Corona maatregelen handhaven.

Dit houd in dat U voordat u bij mij binnen komt uw handen ontsmet met het product wat voor u klaarstaat bij de deur.

Ik zal U alleen ontvangen er zitten op dat moment geen andere klanten in de salon, al mijn materiaal word voor elke klant opnieuw ontsmet en gedesinfecteerd.

Als u het wenst zal ik een mondkapje dragen.

Op deze manier is het absoluut veilig voor U en voor mij om een afspraak te maken bij mij in de salon.

Ik wil graag proberen om uw hoofdhuid/haar probleem voor u op te lossen ik zie u graag 10 Augustus bij mij in de salon

Geef een reactie

×