Beschadigd Haar herstellen met Absolue Keratine van Rene Furterer

Shampoo voor beschadigd haar

Dankzij zijn milde formule* reinigt deze herstellende shampoo met smeltende en subtiel geparfumeerd textuur het haar in alle zachtheid, terwijl beschadigd en broos haar hersteld wordt. Het herstelde haar krijgt zijn oorspronkelijke schoonheid terug. Het haar is makkelijk te ontwarren, zacht, soepel, glanzend en voelt niet zwaar aan. Te gebruiken als kuur van 1 maand. *Samengesteld met tensioactieve stoffen die het haar met zachtheid behandelen.

Speciaal voor dik beschadigd haar

Dit sterk geconcentreerde masker heeft een onweerstaanbaar parfum en werd speciaal ontwikkeld voor dik haar. Het herstelt broos en beschadigd haar diepgaand. Het haar wordt hersteld en versterkt en lijkt zijn oorspronkelijke schoonheid terug te krijgen. Het haar is vanaf het eerste gebruik ontward, omhuld, zacht en glanzend, zonder zwaar aan te voelen. Het is langdurig sterker en veerkrachtiger. Te gebruiken als kuur van 1 maand.

Speciaal voor fijn beschadigd haar

Dit masker heeft een onweerstaanbaar parfum en werd speciaal ontwikkeld voor normaal tot fijn haar. Het herstelt broos en beschadigd haar diepgaand. Het haar wordt hersteld en versterkt en lijkt zijn oorspronkelijke schoonheid terug te krijgen. Het haar is vanaf het eerste gebruik ontward, omhuld, zacht en glanzend, zonder zwaar aan te voelen. Het is langdurig sterker en veerkrachtiger. Te gebruiken als kuur van 1 maand

Dagcrème voor beschadigd haar

Deze romige verzorging versmelt met het haar om broze en beschadigde lengten dag na dag te herstructureren en te versterken. Het haar wordt omhuld en laat zich makkelijk stylen. Het straalt dankzij een ongeëvenaarde zachtheid, soepelheid en glans, zonder zwaar aan te voelen. Te gebruiken als kuur van 1 maand

https://www.prachtighaar.com/product-categorie/merken/rene-furterer/sterk-beschadigd-afbrekend-haar/

 

 

Geef een reactie

×