Bijna weer aan het werk

Mijn vakantie zit er bijna op maandag 30 juli ga ik weer beginnen.

Na heerlijk 10 dagen met mijn gezin in het bloedhete Turkije te zijn geweest was het bij thuis komst net zo heet als daar , maar goed ik klaag niet zeker als je vrij bent is het echt een super zomer.

Tijdens mijn vakantie hebben we natuurlijk onze eigen zon-beschermende producten gebruikt.

Ik vertel jullie graag mijn ervaringen.

Elke morgen smeerden we ons in met zonnebrand in het begin factor 50 gaande week factor 20 met daardoorheen Bao-Med olie1 druppel de Bao-Med olie hersteld je huid en je krijgt een prachtige bruine kleur.Pim is de lichtste van ons witte huid en blond haar en houd liever van gamen dan van buitenspelen dus zijn huid was niets gewend die heb ik alleen met factor 50 ingesmeerd maar is toch verbrand op zijn schouder en lippen hij lag de hele dag in het water of in de brandende zon aan het voetballen daarbij wil een 14 jarige jongen niet elk uur ingesmeerd worden door zijn moeder dus uiteindelijk t shirt aan gedaan .

Na het douchen met Rene Furterer douche gel om alle chloor en zout te verwijderen van huid en haar hebben we ons ingesmeerd met Mediceuticals Dual Moist crème gemend met Bao-Med olie, op Pim zijn lippen en schouders meerdere keren per dag puur de Bao-Med olie , zijn lippen knapte ziende ogen op en voelde prettig aan.

Doortje en ik wasten onze haren  met Rene Furterer Solaire nutri en  bij behorend masker haren zijn niet uitgedroogd zijn er prachtig glanzend uit , aan het zwembad gebruikten we Rene Furterer Solair Fluide om onze haren te beschermen tegen zon -chloor en zeewater wel na het zwemmen elke keer opnieuw op gespoten makkelijk te doen en ruikt ook nog eens heerlijk.

Nu bij thuiskomst hebben zeer zeker niet een dor bosje gewoon gezond haar zonder zon schade, ik heb wel weer een kleurtje nodig 🙂

Mijn ervaringen met deze producten zijn absoluut goed , doen wat ze beloven.

Ik heb weer zin om aan de slag te gaan er zijn wat nieuwe ontwikkelingen maar daar vertel ik de volgende keer over .

Ik zie jullie graag in mijn kapsalon of via een bestelling op de website.

Nog een fijne zomer en prachtige groeten van Ellen.

Geef een reactie

×