BAO MED Voedingssupplementen .

BAO MED VOEDINGSSUPPLEMENT

Voor Sterker Haar, Huid & Nagels

Heb jij ook 6 potjes met met verschillende voedingssupplementen? zoals magnesium ,vit.B…, multivitamine,Vit. C noem maar op…

Vanaf nu heb je maar 1 pot nodig BAO-MED® voedingssupplement.bevat alles wat we nodig hebben, 2 capsules per dag volstaan.

BAO-MED® voedingssupplement is een product dat erop gericht is om de conditie van het haar, de huid en de nagels te verbeteren. Dus ook bij acne , eczeem , of andere huid ongemakken. Het hoofdbestandsdeel is het prachtige Baobab poeder uit Zuid-Afrika. Hiernaast is het product verrijkt met Biotine, Zink & Foliumzuur om zo de ideale mix te creëren voor sterker haar, huid & nagels.

Bijkomstig is dat het bloedsuiker spiegel verlagend werkt , dus mensen met Diabetes type 2 zijn hier ook erg bij gebaat.

Met het slikken van de Bao Med supplementen heb je geen multi-vitamine meer nodig dit omvat bijna alles.

Is geheel organisch dus ook heel geschikt voor veganisten.

Baobab Poeder

Het poeder van de baobab vrucht is een heel bijzonder poeder. In Zuid-Afrika worden eerst de zaadjes uit het poeder gehaald om de Bao-Med olie van te maken. Vervolgens wordt het poeder gezeefd zodat alle grote stukken eruit gehaald worden. Wat overblijft is een fijn Baobab poeder. Dit poeder gaat rechtstreeks in de capsules en is daarom een heel zuiver product. Het baobab poeder is onder andere rijk aan; Vitamine C, calcium, magnesium, kalium en belangrijke voedingsvezels. Deze mineralen en vitamines zitten allemaal van nature in het Baobab poeder!

BIOTINE

Biotine (Vitamine B8) speelt een belangrijke rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten en eiwitten en de productie van vetzuren. Het draagt bij aan de voorziening van energie. Daarnaast is Biotine van belang voor een goed functionerend zenuwstelsel, voor gezond haar en een gezonde huid.

  • Draagt bij aan normale haargroei
  • Houdt je haar sterk
  • Voor het behoud van glanzend haar

ZINK

Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink zorgt ook voor gezonde botten, haar en huid, en een goed geheugen. Het draagt daarnaast bij aan de vruchtbaarheid.

  • Verzorgt de huid van binnenuit
  • Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid
  • Verbetert de conditie van het haar

FOLIUMZUUR

Foliumzuur (Vitamine B9) is nodig voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Foliumzuur is ook belangrijk voor de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind.

Is goed voor het celdelingsproces
Speelt een belangrijke rol in de aminozuursynthese
Belangrijk bij zwangerschap.

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:

Ingrediënt                            Gewicht               Referentie inname
Baobab poeder                    1000mg                 –
Foliumzuur                           800 mcg               400%
Biotine                                   200 mcg               400%
Zink                                        10mg                    100%

Gebruiksaanwijzing

Een verpakking van het Bao-Med® voedingssupplement bevat 60 capsules. Het geadviseerde dagelijkse gebruik is 2 capsules, bij voorkeur bij de maaltijd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Geef een reactie

×