Hoe verzorg je je haar op vakantie ?

Als we op vakantie gaan of een dagje naar zee of het zwembad hebben we inmiddels wel geleerd dat we onze huid moeten beschermen tegen UV we smeren dan ook massaal met allerlei smeersels met UV bescherming .

En ons haar dan ?

Na de zomer weten we ons meestal geen raad met al die droge punten en verschoten kleuren het voelt niet lekker aan en is zo droog dat we er makkelijker de schaar in zetten omdat niets meer lijkt te helpen om je haar weer gezond te krijgen .

Net als onze huid kun je beter voorkomen dat er schade word gebracht aan je haar in het motto voorkomen is beter dan genezen stel ik voor dat we ook ons haar beter gaan beschermen en behandelen met zonnig weer .

Rene Furterer heeft een prachtige lijn Solair gemaakt die door het brede assortiment voor iedereen wat passend heeft .

Wil je een wetlook strand coupe dan kun je je haat beschermen met de Rene Furterer Solaire Huile D’éte . deze was je eind van de dag uit met de Rene Furterer Solair Nourishing Reperateur shampoo en verzorgt het met het masker.

Wil je wel bescherming maar niet een wetlook maar gewoon je kapsel dragen zoals je gewend bent dan kun je het in sprayen met de Fluide deze niet vette emulsie kun je op droog en nat haar sprayen .

Ook deze was je eind van de dag uit met boven genoemde shampoo en masker .

Dit alles kost geen extra tijd of gedoe maar scheelt na je heerlijke vakantie veel irritatie en droog haar waar je niets mee kunt .

Als je 2 producten uit de zonnelijn van Rene Furterer koopt krijg je de douche gel er gratis bij .

Voor advies of meer informatie hoor ik je graag ,

Prachtige groeten Ellen

Geef een reactie

×