Wat is een Emergency Service behandeling ?

Zelfs extreem beschadigd haar wordt weer gezond! 

Wat te doen met extreem beschadigd haar? De schaar erin? Nee! L’ANZA heeft een twee stappen-systeem ontwikkeld dat uw haar prachtig herstelt. Met de nieuwe Emergency Service van Keratin Healing Oil wordt het weer sterk, glanzend en veerkrachtig. Vraag uw kapper naar deze unieke ‘reparatieservice’!

Als u denkt dat niets uw haar meer kan redden, dan wordt het tijd voor een afspraak bij Prachtighaar.  Vraag naar de Emergency Service Professional en laat u verrassen door het ongeëvenaarde resultaat. De service werkt in twee stappen:

Part A. Uw haar wordt gewassen en behandeld met Thermal Therapy. De kracht van deze opbouwende therapie zit ‘m in zijn zelf construerende peptiden. Die maken een driedimensionaal frame in de beschadigde gedeeltes van uw haar. Warmte is hierbij essentieel. Terwijl u vervolgens heerlijk kunt relaxen onder de droogkap, doet de kuur z’n werk. Na 10 minuten wordt uw haar uitgespoeld. Het voelt nu al sterk aan!

Part B. Nu is het tijd voor de tweede stap: Cream Cure. De componenten van deze kuur – de nieuwste generatie Keratine & Phytho IV Complex – hechten zich aan de zojuist gebouwde frames. Ze brengen de anatomie van uw haar weer terug in zijn originele staat. Het resultaat: mooi glanzend, veerkrachtig en glad haar. U kunt het stylen zoals u wilt.

Keratin Healing Oil Collection: Health, Beauty & Luxury in één

De meest exclusieve en vooral effectieve ingrediënten, die aantoonbaar werkzaam zijn – dát is wat de Keratin Healing Oil Collection zo bijzonder maakt. Deze noviteit van L’ANZA combineert twee ogenschijnlijke tegenstrijdigheden: ‘zacht & glad’ met ‘veerkracht & volume’. Uniek in de wereld van haarverzorging. Probeer ook de andere producten uit deze exclusieve lijn en ontdek het weldadige gevoel van Health, Beauty & Luxury.

Phyto IV Complex

L’ANZA’s Phyto IV Complex is een buitengewone mix van Abyssinian Flower Oil, Coffee Seed Oil, Acai Fruit Oil, Babassu Kernel Oil.

Deze ingrediënten hydrateren, voeden, beschermen én herstellen extreem beschadigd en gestrest haar.